ZAKELIJK

Al drie generaties vakmanschap

Al meer dan 75 jaar een betrouwbare partner en een begrip in Zuid-Holland

Waarom Magna

In de afgelopen 75 jaar hebben wij geleerd hoe belangrijk het is om te ontzorgen. Daarom bieden wij onze klanten een totaalvloer aan. Wij richten ons niet alleen op de vloerafwerking, maar ook op de dekvloer en eventuele vloerverwarming. Hiermee nemen wij het gehele vloerenproject uit handen. Iedere opdracht is uniek en vraagt een unieke benadering. Dit is exact hoe wij iedere opdracht aanvliegen. Neem snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking en eventuele projectbespreking. 

ONZE WERWIJZE

Ontzorgen van dekvloer tot vloerafwerking

De dekvloer en de eindafwerking horen bij elkaar als Rotterdam en de Euromast. Omdat wij alle specifieke eigenschappen en eisen op elkaar afstemmen leggen wij zowel de dekvloer als de uiteindelijke vloerafwerking. Zo ben je verzekerd van een vloersysteem die tientallen jaren plezier zal geven. Zonder verassingen achteraf.

Werkplan

De basis van iedere samenwerking tussen klant en Magna is het uitwisselen van informatie. Je mailt jouw plattegrond(en) van jouw woning of vertrekken naar Magna met daarbij een beknopte werkomschrijving.

Daarna volgt een afspraak in onze showroom en/of een werkbezoek bij u thuis en vervolgens ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte inclusief stappenplan van de uit te voeren werkzaamheden en garanties.

Zo weet je precies wat wij doen en wat wij van jou vragen en worden nare verrassingen achteraf voorkomen.

Dekvloer

Hoewel hij verborgen ligt onder jouw uiteindelijke vloerafwerking, kan de dekvloer jouw nieuwe vloersysteem maken of breken. Een goede dekvloer zorgt voor stabiliteit, hechting en isolatie. De dekvloer is dus het fundament voor de uiteindelijke vloerafwerking. 

Wij kennen twee verschillende dekvloeren. De zandcementdekvloer (goed bestand tegen water) en een anhydriet gietdekvloer (krimpt niet bij het uitharden).

Vloerafwerking (topvloer)

Wanneer de dekvloer gereed is en eventuele vloerverwarming is gelegd, kan er gestart worden met de vloerafwerking (topvloer).

Welke vloerafwerking wordt gekozen is afhankelijk van o.a. de ruimte, uitstraling, interieur, akoestiek, budget en belastbaarheid. Samen bekijken we de wensen en eisen. Op basis hiervan zullen wij een passend advies afgeven. 

Oplevering

Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd volgt er een oplevering waarbij we samen de geleverde kwaliteit beoordelen. Bent u tevreden met het behaalde resultaat? Dan zijn wij dat ook en laten we jou genieten van die prachtige visgraat vloer of betonlook gietvloer.

Je ontvangt van Magna vloeren ook een reinigingsadvies afgestemd op het type vloer die je hebt aangeschaft en natuurlijk een flacon reinigingsmiddel zodat je voor de eerste periode uit de voeten kunt.

Benieuwd wat voor jouw bedrijf de beste keuze is?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.
Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren van Magna Vloeren

Bedrijfsvloeren van Magna vloeren zijn net als al onze overige vloeren van hoge kwaliteit. Door onze ervaring van al meer dan 75 jaar, weten wij precies wat er in iedere situatie mogelijk is, en wat het beste past. Wij geven je dan ook graag advies over hoe wij denken dat jouw bedrijfsvloer het beste ingericht kan worden. Daarnaast zijn wij erg eerlijk en transparant over onze prijzen, dus je weet precies waar je voor betaald. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald!
Ben je op zoek naar een vloer voor in jouw huis? Bezoek dan onze particulieren pagina.