PARTICULIER

Wij blinken uit in vakmanschap en persoonlijke service

Al 75 jaar en drie generaties lang is Magna Vloeren een begrip in de regio. Vakmanschap en persoonlijke service is waar wij om geroemd worden. Een vloer is bepalend voor de uitstraling van jouw woonruimte en moet jarenlang een eyecatcher zijn. 

Ben jij toe aan een nieuwe vloer of betrek je een nieuwbouw woning? Onze magnaten denken graag met jou mee. De vloer staat voorop, maar we bekleden ook graag jouw trap en onze stilisten geven graag passend interieur advies.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking of een bezoek aan onze showroom!

Ons populairste aanbod voor particulieren

Gietvloeren

Vinyl vloeren (PVC)

Trapbekleding

Vloerverwarming

Wil je graag langskomen bij ons in de showroom en alle mogelijkheden bekijken en bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

GIETVLOEREN

De ideale vloer voor een strak en modern interieur

Mensen die een stijlvolle en minimalistische uitstraling willen, kiezen voor een gietvloer. Met bijvoorbeeld een betonlook vloer kan er een industriële uitstraling gecreëerd worden, die helemaal past binnen een modern huis. In onze showroom kunnen wij samen met jou precies kijken welke vloer het beste bij jouw woning en wensen past.

VINYL VLOER (PVC)

Een trendy vloer met een huisselijke uitstraling

Een vinyl vloer heeft vaak een huiselijke en moderne uitstraling. Daarnaast biedt een PVC vloer ook verschillende voordelen. Zo laat de vloer goed de warmte door van de onderliggende vloerverwarming en is een PVC vloer ook makkelijk te onderhouden. Ook zijn er veel verschillende ontwerpen waardoor er vrijwel geen beperkingen zijn.

TRAPBEKLEDING

Wij zetten een treetje extra

De trap is vaak een beetje achtergesteld, maar kan een hele mooie eyecatcher zijn. Een trap is op verschillende manieren te bewerken en kan worden verfraaid door het gebruik van licht. Wij adviseren graag over het bekleden van een trap. Uiteraard passend bij de vloer en het interieur.

VLOERVERWARMING

De voetjes willen ook wat

Het oog wil graag een mooie vloer, maar de voetjes willen graag een warme vloer. Zeker in de winter gaat er niets boven een verwarmde vloer. Wij installeren graag voorafgaand aan de vloerafwerking een duurzame vloerverwarming. Je hoeft hiervoor niet op zoek naar een andere partij, want wij nemen  jou alles uit handen. Persoonlijk service en ontzorgen, daar staan wij voor. 

REVIEWS

Deze klanten gingen jou al voor

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en een bezoek aan onze showroom. Indien gewenst kunnen we ook bij jou thuis langskomen.