DEKVLOEREN

Het fundament voor kwaliteit

Hoewel hij verborgen ligt onder jouw uiteindelijke vloerafwerking, kan de dekvloer jouw nieuwe vloersysteem maken of breken. Een goede dekvloer zorgt voor stabiliteit, hechting en isolatie. Wij kennen twee verschillende dekvloeren. De zandcementdekvloer (goed bestand tegen water) en een anhydriet gietdekvloer (krimpt niet bij het uitharden). Hieronder een verdere toelichting.

Twee verschillende dekvloeren

Een zandcementdekvloer bestaat over het algemeen uit één of meerdere lagen mortel die direct op de dragende ondergrond wordt aangebracht. Een andere optie is de anhydriet gietdekvloer.

Beide dekvloeren hebben hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Zo is een zandcementvloer goed bestand tegen water en een anhydriet gietdekvloer niet. Daar staat tegenover dat een andhydriet vloer niet krimpt tijdens het uitharden, terwijl een zandcementvloer dat wel doet.

Op basis van onze ervaring en jouw eisen en wensen, maken wij daarin samen de juiste keuze.

Vloerverwarming

Wie wilt er nu geen warme voetjes? Vloerverwarming biedt naast een warme vloer uiteraard meer voordelen. Het is namelijk energiebesparend en er zijn geen radiatoren meer nodig.

Wij nemen (indien gewenst) ook deze werkzaamheden volledig uit handen. Dat betekent dat we zorgen voor de dekvloer, de vloerverwarming en de uiteindelijke vloerafwerking. 

Benieuwd wat voor jou de beste keuze is?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.