VLOERBEDEKKING

Vloerbedekking zorgt voor een warm welkom

Wanneer men bij vloerbedekking kiest voor stoffering, dan kies je voor een huiselijk gevoel en een warme sfeer. Ook in stofferingen heeft u bij Magna Vloeren ruime keuze en mogelijkheden. ‘Stoffering’ staat voor alle vloerbedekking die niet wordt gegoten of gesmeerd. Stoffering is dan ook de meest gekozen afwerklaag (toplaag) voor vloeren. Afhankelijk van het materiaal en de ondergrond wordt de juiste hechting bepaald. De meest toegepaste stofferingen zijn tapijt, linoleum, vinyl (PVC) en rubber. In elke categorie heeft Magna Vloeren een uitgebreid assortiment. Wij zijn jouw one-stop-shop! Van inspiratie tot het daadwerkelijk leggen van de vloer.

Vinyl (PVC)

Een vinyl vloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking, verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en designs. Ook bestaat er de mogelijkheid tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos op elkaar aansluiten. Een vinylvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud.

Tapijt

Tapijt is de geweven variant onder de vloerbedekkingen. Aan de bovenkant is deze van textiel (bijvoorbeeld wol of katoen), de onderzijde is gemaakt van jute of een kunststof drager. De toepassing van deze vloerbedekker is zeer flexibel. Te denken valt aan het bekleden van een trap of het in elkaar versnijden van fraaie patronen.

Tapijt werkt goed voor geluidsisolatie en akoestiek. Tapijt weerkaatst het geluid niet, maar absorbeert het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidisolatie en akoestiek.

Rubber

Rubber heeft het unieke vermogen duurzaam bestand te zijn tegen intensief gebruik zonder in te leveren op kwaliteit. Rubberen vloeren zijn slipbestendig en vlam vertragend. Deze vloeren vertonen uitstekende ergonomische eigenschappen en contactgeluiddempend.

Bovendien zijn ze vrij van weekmakers en hebben ze geen coating nodig. Met honderden variaties in kleur, design en oppervlakte zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. 

Linoleum

Linoleum vloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meest milieuvriendelijke vloeren van de wereld.

Marmoleum brengt je daarbij een fascinerende wereld van kleuren en designs. Hierdoor ontstaan bijna onbeperkte mogelijkheden.

Met deze vloer draag je bij aan een circulaire economie.

Benieuwd wat voor jou de beste keuze is?

Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak om nader kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.
VLOERBEDEKKING

Vloerbedekking laten leggen

Het laten leggen van vloerbedekking is iets wat het beste gedaan kan worden door experts. Wij van Magna Vloeren hebben al meer dan 75 jaar ervaring en weten dus precies wat ons te wachten staat wanneer wij aan de slag gaan met een project. Voor ons zijn er geen verrassingen meer. Dit merk je ook direct in onze aanpak en werkwijze. Dit geeft bij veel van onze klanten een enorm veilig en vertrouwd gevoel.

Daarnaast zijn wij ook erg open en transparant over de kosten van vloerbedekking leggen. Bij ons geen addertjes onder het gras, maar gewoon volledige duidelijkheid. Neem ook absoluut eens een kijkje bij de projecten waar wij trots op zijn!

Bij Magna Vloeren heb je de keuze uit Vinyl Vloerbedekking, Rubber vloerbedekking, Tapijt of Linoleum.