AL DRIE GENERATIES VAKMANSCHAP

De ervaring van vroeger, de kennis van nu

Hoewel we er uren per dag op doorbrengen, merken we onze vloer vaak nauwelijks op. En als vloermakers zeggen wij: zo hoort het ook. De beste vloer is immers een vloer die nauwelijks opvalt. Een vloer waar je dag in, dag uit ongemerkt van geniet, omdat ‘ie simpelweg de hoogwaardige prestaties levert die je mag verwachten: vormvast, slijtvast, hygiënisch, veilig en esthetisch.
HISTORIE

Al drie generaties lang! Sinds 1949 verzorgen wij de dekvloer en vloerafwerking van bedrijven, organisaties, overheden en particulieren.

De Tweede Wereldoorlog is net achter de rug. In Nederland bestaat een grote vraag naar aannemers voor de wederopbouw. Toon Verbeek uit Gouda voelt zich geroepen en begint in 1949 zijn eigen vloerenbedrijf ‘De Magna’. Vanuit de Kaasstad richt hij zich in de beginjaren op het aanbrengen van cementgebonden dekvloeren. Al snel groeit hij door naar totaalvloeren

In de jaren zeventig wordt het bedrijf overgenomen door Dammes en Ton Verbeek. Zij breiden het assortiment verder uit, onder meer met marmoleum-, rubber- en kunststof-afwerkvloeren. In 1989 verhuist het bedrijf naar een grotere locatie in Stolwijk, om beter aan de vraag te kunnen voldoen. De klantenkring bestaat inmiddels uit onder meer aannemers, architecten en particulieren.

VissersVisualDesign_Magna Vloeren33

Met Michel en Marko Verbeek treedt in 2003 de derde generatie aan. De toewijding, ervaring en ambachtelijke werkwijze van de eerdere generaties brengen wij nog elke dag in de praktijk, sinds 2007 vanuit Bergambacht. Met onze vakkundige medewerkers, ruime werkplaats en mooie showroom voorzien wij Nederland dagelijks van de mooiste vloeren. Daarin combineren wij de modernste technieken met de inzichten van onze voorouders. Of het nu gaat om een dekvloer, vloerafwerking, vloerrenovatie of -onderhoud: wij nemen alle zorgen uit handen. Een totaaloplossing, zodat jij nog jarenlang zorgeloos van kunt genieten van die nieuwe vloer.